Informatie

INFORMATIE OVER HET COMPLEX:

Het complex bestaat uit 66 appartementen verdeeld over 6 etages.

Deze appartementen zijn onderverdeeld in: 48 vierkamer appartementen en 18 vijfkamer appartementen. Verder zijn er 5 grote en 5 kleine inpandige garageboxen aanwezig.

SERVICEKOSTEN T/M 31 DECEMBER 2022 ZIJN:

Servicekosten 5 kamerappartementen: € 230,00 (waarvan € 75,00 voorschot stookkosten)
Servicekosten 4 kamerappartementen: € 200,00 (waarvan € 75,00 voorschot stookkosten)
Servicekosten garage groot: € 6,30
Servicekosten garage klein:  € 4,20

Servicekosten zijn onder andere inclusief opstalverzekering (glasschade privé is niet verzekerd), waterverbruik, energiekosten algemene ruimtes, schoonmaakkosten algemene ruimtes, reservering groot onderhoud en voorschot stookkosten.

Het is voor het bestuur van de VVE de insteek dat de hoogte van de servicekosten gedurende 3 jaar vast staan. Echter, door calamiteiten kan het noodzakelijk zijn dat de servicekosten tussentijds worden aangepast.

De servicekosten worden automatisch maandelijks vooraf geïncasseerd. U dient hiervoor een machtiging te tekenen.

GEMEENTE TILBURG.
Benieuwd wat de gemeente Tilburg van plan is in uw omgeving?

BEKIJK DE BESTEMMINGSPLANNEN
BEKIJK DE BESTEMMINGSPLANNEN IN PROCEDURE

BUITEN BETER APP IS FIXI GEWORDEN
Met Fixi maakt je eenvoudig meldingen die gemeenten gemakkelijk afhandelen.
Fixi helpt je bij het melden van bijvoorbeeld kapotte lantaarnpalen, overvolle prullenbakken of losliggende stoeptegels.

Een Fixi melding is met een paar eenvoudige stappen te maken met of zonder account.
1. Maak een foto en omschrijf je melding;
2. Je gemeente neemt de melding in behandeling;
3. je krijgt bericht als je melding is opgelost.

Zodra de gemeente met je melding aan de slag gaat, kan je via Fixi altijd de status inzien.

Ga naar www.fixi.nl of download de app in de Play of App store.

BEWONERS WHATSAPP GROEP IN HET KADER VAN BUURTPREVENTIE.
Het doel van deze whatsapp-groep is een soort buurtpreventie en in ons geval, inzake ons complex en de nabije omgeving. Het moge duidelijk zijn dat dit een serieus en prima initiatief is. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met het secretariaat van de VVE via secretariaat@vvecederstraattilburg.nl met als onderwerp bewoners whatsapp-groep, wij kunnen u dan informeren over de regels en gang van zaken over dit initiatief.

SCHOTELANTENNES
Het blijkt dat niet alle bewoners weten dat het plaatsen van onder andere schotelantennes in en op dit complex niet is toegestaan. Zoals u weet is dit in bepaalde wijken wel toegestaan maar zult u het er wel mee eens zijn dat dit geen beste indruk achterlaat bij bijvoorbeeld aspirant kopers, bezoekers en voorbijgangers. Ook in het huishoudelijk reglement is dit opgenomen.

BUURTBEMIDDELING.
Postbus 3078
5003 DB Tilburg
Telefoonnummer adviespunt 013 – 5498646
Buurtbemiddeling

PARKEERVERGUNNING.
Vanaf januari 2018 is er voor ons complex een parkeerverbod geldende van ma t/m vr tussen 09:00 uur en 15:00 uur. U kunt een parkeervergunning aanvragen bij de Gemeente Tilburg.

AFVALPAS
Alle ondergrondse containers bij flat-en appartementencomplexen hebben een pasjessysteem. Per adres wordt er maximaal 1 afvalpas verstrekt. Gaat u verhuizen? Laat de afvalpas dan achter voor de nieuwe bewoner.

Als u nog geen afvalpas heeft of de pas bent verloren, vraag deze dan online aan. De pas kost 12,50 euro en wordt binnen 5 werkdagen naar uw adres gestuurd