Informatie

INFORMATIE OVER HET COMPLEX:

Het complex bestaat uit 66 appartementen verdeeld over 6 etages.

Deze appartementen zijn onderverdeeld in: 48 vierkamer appartementen en 18 vijfkamer appartementen. Verder zijn er 5 grote en 5 kleine inpandige garageboxen aanwezig.

SERVICEKOSTEN VANAF JANUARI 2016 T/M 31 DECEMBER 2018 ZIJN:

Servicekosten 5 kamerappartementen: € 205,00 (waarvan € 50,00 voorschot stookkosten)
Servicekosten 4 kamerappartementen: € 175,00 (waarvan € 50,00 voorschot stookkosten)
Servicekosten garage groot: € 6,30
Servicekosten garage klein:  € 4,20

Servicekosten zijn onder andere inclusief opstalverzekering (glasschade privé is niet verzekerd), waterverbruik, energiekosten algemene ruimtes, schoonmaakkosten algemene ruimtes, reservering groot onderhoud en voorschot stookkosten.

Het is voor het bestuur van de VVE de insteek dat de hoogte van de servicekosten gedurende 3 jaar vast staan. Echter, door calamiteiten kan het noodzakelijk zijn dat de servicekosten tussentijds worden aangepast.

De servicekosten worden automatisch maandelijks vooraf geïncasseerd. U dient hiervoor een machtiging te tekenen.

GEMEENTE TILBURG.
Benieuwd wat de gemeente Tilburg van plan is in uw omgeving?

BEKIJK DE BESTEMMINGSPLANNEN
BEKIJK DE BESTEMMINGSPLANNEN IN PROCEDURE

BUITEN BETER APP.
BuitenBeter is een gratis applicatie voor smartphones, waarmee je snel en makkelijk een probleem meldt bij je gemeente. Met de BuitenBeter app meld je in 4 eenvoudige stappen die loszittende stoeptegel, rondslingerende afval of een kapotte lantaarnpaal. Klik hier voor meer informatie.

BEWONERS WHATSAPP GROEP IN HET KADER VAN BUURTPREVENTIE.
Het doel van deze whatsapp-groep is een soort buurtpreventie en in ons geval, inzake ons complex en de nabije omgeving. Het moge duidelijk zijn dat dit een serieus en prima initiatief is. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met het secretariaat van de VVE via secretariaat@vvecederstraattilburg.nl met als onderwerp bewoners whatsapp-groep, wij kunnen u dan informeren over de regels en gang van zaken over dit initiatief.

SCHOTELANTENNES
Het blijkt dat niet alle bewoners weten dat het plaatsen van onder andere schotelantennes in en op dit complex niet is toegestaan. Zoals u weet is dit in bepaalde wijken wel toegestaan maar zult u het er wel mee eens zijn dat dit geen beste indruk achterlaat bij bijvoorbeeld aspirant kopers, bezoekers en voorbijgangers. Ook in het huishoudelijk reglement is dit opgenomen.

BUURTBEMIDDELING.
Postbus 3078
5003 DB Tilburg
Telefoonnummer adviespunt 013 – 5498646
www.buurtbemiddelingtilburg.nl

PARKEERVERGUNNING.
Vanaf januari 2018 is er voor ons complex een parkeerverbod geldende van ma t/m vr tussen 09:00 uur en 15:00 uur. U kunt een parkeervergunning aanvragen bij de Gemeente Tilburg.