Nieuws 2017

Handhaving fiets parkeren:

Het is niet de bedoeling om de fiets tegen ‘het muurtje’ of elders, bijvoorbeeld tegen de muren van de zijuitgangen, te plaatsen.  Er hangen borden aan het complex tegen de muren bevestigd met daarop vermeldt: “GEEN FIETSEN PLAATSEN”.

Om de overlast van foutgeparkeerde fietsen rondom het complex te verminderen of om de beschikbare stallingcapaciteit optimaal te benutten, worden weesfietsen op verzoek van het bestuur door de ambtenaren van de Gemeente Tilburg verwijderd.

Het bestuur vraagt de appartementseigenaren, huurders en bezoekers van ´de Ceder´ mee te werken aan een ordentelijke woon- en leefomgeving in en rondom het complex.

AED:
We hebben sinds kort een AED hangen in de rensvanheeswijkhal deze AED. We hebben onze AED ook aangemeld bij Hartslagnu.nl, dat wil zeggen als er hulpverleners in de buurt moeten zijn deze AED ook kunnen gebruiken. Alleen door onze deur kunnen ze er niet zo bij. Onze vraag als bestuur is, mocht er iemand bellen aan de voordeur voor de AED u deze met spoed binnen laat.