Nieuws 2019

Verboden te parkeren.

Het blijkt dat er regelmatig wordt geparkeerd bij de in- uitgang links naast de lift. Dit is absoluut niet toegestaan. De fietsers kunnen er niet in of uit.
Tevens dient deze ingang ook als nooduitgang.
Mocht toch blijken dat u hier parkeert dan zullen wij het niet nalaten om de politie te bellen en uw auto weg te laten slepen.
De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn voor uzelf.

De VvE kan hiervoor NIET aansprakelijk worden gesteld

Herinrichting Cederstraat.

De herinrichting van de cederstraat is afgerond, zover wij de geluiden horen is iedereen wel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.  

Aanvraag voor 2 parkeerplaatsen.
De gemeente Tilburg een Uitvoeringsplan Oplaadinfrastructuur heeft vastgesteld, op basis waarvan een oplaadpaal voor elektrische voertuigen kan worden gerealiseerd aan de Cederstraat; er een bestaande parkeergelegenheid wordt ingericht.
kapvergunning.

Door de gemeente Tilburg is een kapvergunning aangevraagd voor 5 bomen. Dit ivm de as herinrichting

brabant water.

Door vragen van de bewoners omtrent de afrekening van Brabant water hebben wij onder het menu informatie een menu toegevoegd over de afrekening van Brabant water,

VUILNISZAKKEN.
Wij zien als we onze rondes lopen, weer vuilniszakken die buiten staan, niet een uurtje maar verschillende dagen achter elkaar. Diegene krijgen voortaan gelijk een waarschuwing van ons. Dus wilt u zo vriendelijk zijn deze gelijk weg te gooien? Dit is niet zo’n hygiënisch.

Beheerders Casper en Henk.